ΡΕΤΙΡΕ

ΡΕΤΙΡΕ

Τα διαμερίσματα του ρετιρέ είναι ευρύχωρα με μοντέρνα αισθητική και μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι πέντε άτομα. Διαθέτουν δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια, το πρώτο έχει ένα μονό διπλό κρεβάτι ενώ το δεύτερο διαθέτει δύο ξεχωριστά μονά κρεβάτια. Τα διαμερίσματα διαθέτουν ένα μεγάλο επιπλωμένο σαλόνι με άμεση πρόσβαση στο κύριο μπαλκόνι όπου μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη θέα προς τη Θάλασσα.
Δίπλα στο σαλόνι βρίσκεται η κουζίνα που είναι εξοπλισμένη με όλες τις απαραίτητες ανέσεις που μπορεί να χρειαστείτε για να νιώσετε σαν στο σπίτι σας, συμπεριλαμβανομένου κουζίνας με φούρνο και ενός μεγάλου ψυγείου.

Λεπτομερειες

ΙΣΟΓΕΙΟ

ΙΣΟΓΕΙΟ

Τα διαμερίσματα στο ισόγειο είναι ευρύχωρα με μοντέρνα αισθητική και μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι πέντε άτομα. Διαθέτουν δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια, το πρώτο έχει ένα μονό διπλό κρεβάτι ενώ το δεύτερο διαθέτει δύο ξεχωριστά μονά κρεβάτια. Τα διαμερίσματα διαθέτουν ένα μεγάλο επιπλωμένο καθιστικό με άμεση πρόσβαση στο αίθριο όπου μπορείτε να απολαύσετε τη θέα της κοντινής παραλίας και των ελαιώνων που περιβάλλουν το κτίριο.
Δίπλα στο σαλόνι είναι η κουζίνα που είναι εξοπλισμένη με όλες τις απαραίτητες ανέσεις που μπορεί να χρειαστείτε για να νιώσετε σαν στο σπίτι σας, συμπεριλαμβανομένου κουζίνας με φούρνο και ενός μεγάλου ψυγείου.

Λεπτομερειες

Στούντιο Λόφτ

Στούντιο Λόφτ

Η σοφίτα στούντιο έχει μοναδικό σχεδιασμό και αισθητική και μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερα άτομα. Διαθέτει δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια, το πρώτο είναι στο ισόγειο και διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι ενώ το δεύτερο είναι στο δεύτερο επίπεδο και διαθέτει δύο μονά κρεβάτια. Επιπλέον, το στούντιο διαθέτει κουζίνα και ιδιωτικό μπάνιο. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με κουζινάκι, μίνι ψυγείο και διάφορα σκεύη κουζίνας για να σας βοηθήσει να ετοιμάσετε μικρά γεύματα ή σνακ. Δίπλα στην κουζίνα υπάρχει επίσης ένα μικρό τραπέζι για δύο & ένας καναπές. Το ιδιωτικό μπάνιο είναι μοντέρνο και είναι εξοπλισμένο με καμπίνα ντους.

Λεπτομερειες

Τρίκλινο Στούντιο

Τρίκλινο Στούντιο

Το τρίκλινο στούντιο έχει μοντέρνο ντιζάιν και αισθητική και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τρία άτομα, καθώς διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και ένα μονό καναπέ-κρεβάτι στο καθιστικό. Επιπλέον, το στούντιο διαθέτει κουζίνα και ιδιωτικό μπάνιο. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με κουζινάκι, μίνι ψυγείο και διάφορα σκεύη κουζίνας για να σας βοηθήσει να ετοιμάσετε μικρά γεύματα ή σνακ. Δίπλα στην κουζίνα υπάρχει επίσης ένα μικρό τραπέζι για δύο & ο προαναφερθέν καναπές-κρεβάτι. Το ιδιωτικό μπάνιο είναι μοντέρνο και είναι εξοπλισμένο με καμπίνα ντους. Τέλος, το στούντιο έχει άμεση πρόσβαση σε μια επιπλωμένη βεράντα με θέα στον κήπο.

Λεπτομερειες